SHOWTIME

Zašto je Al’Dino ostao bez love u Goraždu

 

Al’Dino Kurić imao je izuzetno buran život. Kažemo imao, jer otkako je po treći put postao otac, kažu njegovi prijatelji, smirio se te nastoji voditi miran, porodični život. Brak sa Arduanom Pribinjom konačno je ostavio iza sebe, te se posvetio budućnosti sa ženom koja ga je, kažu, promijenila pozitivno.

Privatni život je svakako sredio, ali načuli smo kako Al’Dino često upada u neke problemčiće na nastupima. Kažu da se često glumi veliku zvijezdu, te da zbog toga što je pun sebe zna stražnjicom sebi zatvoriti vrata, pa se više nikada ponovo ne pojaviti u istom objektu.

Svojevrsnih problema  imao je Al’Dino u Goraždu kada je zajedno s Draganom Marinkovićem Macom gostovao u jednom klubu u gradu na Drini.

Navodno je zbog neprofesionalnog ponašanja na sceni ostao bez honorara. Naime, pričaju Goraždani, više je pričao nego pjevao za šta je ustvari i trebao biti plaćen. Pričao je tako Al’Dino više od pola sata, malo otpjevao, čisto da ne bude da nije.

No, honorar, tvrde nam, nije ni dobio jer je bio angažovan isključivo za pjevanje koje je, te večeri, i ostavio po strani. A.S.

Most Popular

To Top