SHOWTIME

VIDEO – Ljuba Pantović poslala kćerci rođendansku čestitku od koje je Aleksandra zaneijmela

U “Zadruzi” je Aleksandra Subotić proslavila 22. rođendan. Nakon proslave je zajedno sa dečkom Davidom Dragojevićem čitala rođendanske čestitke.

Aleksandru je najviše obradovala čestitka ćerkice Magdalene koja je nacrtala porodicu i raznežila čak i Davida. Među brojnim čestitkama našla se i poruka Aleksandrine majke Ljube Pantović, sa kojom učesnica “Zadruge” nije u dobrim odnosima.

– Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu. Ne drugi ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si, zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te je pokrivao i štitio čak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim da nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove “MAJKA” jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo… Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama – napisala je Ljuba.

Sudeći po reakciji Davidu nije bilo svejedno zbog Ljubinih riječi te je bacio čestitku i ustao od stola, dok je iznenađena Aleksandra ostala sama da sedi za stolom. Kako su izgledale njihove reakcije pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Most Popular

To Top