SHOWTIME

PREŽIVILA PAKAO: Tamara Đurić imala šizofrena cjepanja

 

Bivša farmerka Tamara Đurić, imala je velike probleme zbog implatata, zbog čega je posljednjih mjesec dana provela u bolnici, a sada otkriva i koliko je teško podnijela sve to. Naime, ona je imala problem nakon što je u stražnjicu ugradila silikone.

U nekim periodima sam imala i šizofrena cjepanja, jer zamisli sad da uzmeš nekog ko je non-stop napolju i zatvoriš ga u četiri zida. Ja sam izgubila i dosta kilograma, jedva sam se vratila u normalu – rekla je Tamara.

Izvadila sam silikone iz usana, to sam davno htjela da uradim i kažu mi svi da izgledam mlađe. Nije da sam ja sad protivnik silikona, nego ne volim silikonske usne. I moje su bile katastrofalne, ja priznajem – rekla je Tamara.

Atraktivna klaberka nedavno je izašla iz bolnice, a onda ju je nakon svega udario i automobil. Naime, dok su ona i njena sestra stajale na parkingu, jedan automobil je prošao i zakačio je. Naravno, Tamara i njena sestra Aleksandra, ostale su u čudu a vozač automobila je nastavio dalje, kao da se ništa nije dogodilo. R.T.

                                                                                  ČITAJTE MAX MAGAZIN ON LINE

                                             PROČITAJTE NOVI BROJ MAX MAGAZINA  KLIKNITE OVDJE!

Most Popular

To Top