SHOWTIME

PJEVAČICA ŽELI ŽIVOT NASTAVITI U BEOGRADU: Čijim novcem Rialda gradi karijeru

Posljednjih dana puno se priča o svađi pjevačice Rialde Karahasanović i njenog supruga Alije Lokvančića.

A, po tim pričama Rialda se već razvela od Alije. Takva vijest danima puni portale, baš kao i ona da je atraktivna pjevačica sarajevsku adresu zamijenila beogradskom. Ali, istina je sasvim drugačija.

Tačno je, priča nam naš izvor, da su se Rialda i Alija nedavno posvađali nakon što je ona svom suprugu predložila da se presele u Beograd.

Rialdina želja je bila da život nastavi u srbijanskoj prijestolnici jer je sigurna da bi tako napravila puno više u svojoj karijeri, postala popularnija… Ali takva ideja je njenom Aliji bila presmiješna i u startu joj je kazao da od toga nema ništa.

Počeli su se svađati poslije čega je Rialda spakovala kofer i otišla kod svoje majke.

-Piše se da su se razveli što svakako nije tačno. Kako se mogu razvesti „preko noći“? Pa nije naša administracija tako brza – kroz smijeh govori jedna Rialdina prijateljica koja je kontaktirala redakciju „Expressa“ i nastavlja:

-Ni Rialda, ni Alija nisu podnijeli zahtjev za razvod braka. To je istina. Tačno je da sada nisu pod istim krovom ali i ranije su imali sličnih situacija i na kraju je pobijedila ljubav pa su bili zajedno. Mala kriza koju će oni sigurno riješiti. Nije tačno da se preselila u Beograd. Svaki dan je u Lužanima, ide u jedan kozmetički salon na Stupu, redovno trenira u teretani… – završava prijateljica ove pjevačice.

Kolika je Rialdina želja da se preseli u Beograd govori i informacija da je već kontktirala neke tamošnje medije, kako bi „pripremila teren“,s kojima je dogovarala da je počnu reklamirati jer će uskoro i sa adresom biti u srbijanskoj prijestolnici pa joj je potrebno više propagande da bi uspjela.

Prije nekoliko dana pjevačica je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Alijom, a ono što je objavila u opisu fotografije najbolje govori o tome koliko joj je stalo do supruga 

 

Samo za emitiranje spotova jednoj TV kući je dala 1.500 eura kako bi jednom dnevno u trajanju od mjesec dana, emitirali njene spotove.

-Svi oni koji joj misle dobro kazali su da joj nije pametna odluka da se preseli u Beograd. Tamo jedva čekaju da dođu takvi kao što je ona, željni reklamiranja i želje da uspiju „preko noći“, da im mogu uzeti što više novca. Neko joj je „napunio glavu“ s pričom da jedino može uspjeti ako se preseli u Beograd, a ona u tom slučaju naivna u sve je povjerovala. Kako sreće da je taj novac koji je „bacila“ u ruke tako nekoj televiziji uložila u reklamiranje na nekim bh. radiostanicama, napravila bi puno više. Ali kako je do sada više puta odlazila od Alije pa mu se vraćala, za očekivati je da će isto ponovo uraditi. Ona njega voli, nikome ni sada kada nisu skupa ne priča protiv njega, i siguran sam da će ta njihova ljubav opet pobijediti – uvjerena je Rialdina prijateljica.

Zanimljivo je da Rialda u posljednje vrijeme nigdje ne nastupa, ali bez obzira na to snima visokobudžetne spotove, kupuje najskuplju garderobu, često ide na odmor… Dosta toga, kada je karijera u pitanju, postigla je zahvaljujući suprugu s kojim je u svađi. On je, očito, od početka vjerovao da će doći vrijeme kada će ona zasijati na estradnoj sceni pa nije štedio novac i maksimalno je ulagao u njenu karijeru.

Inače, sudeći po objavi na pjevačicinom Instagramu, ona je prije nekoliko dana sa prijateljicom otputovala u Grčku gdje će biti desetak dana.

Neraspoložen za razgovor bio je Rialdin još uvijek zakoniti suprug Alija. Kontaktirali smo ga, ali ostali uskraćeni za odgovor zašto više ne žive zajedno.

-Nisam javna ličnost da bih se eksponirao u medijima. Zovite nju i neka vam ona priča. Tačno je sa smo se posvađali, da je ona kod mame ali to nije prvi put da se dešava. Više puta se slično već desilo – kratak je njegov komentar.

Zadržala prezime

Mnoge je zbunilo kada je u nekim medijima uz njeno ime objavljeno samo prezime Karahasanović, a ne udato Lokvančić. Zbog toga su zaključili da su se razveli! Kako saznajemo, Rialda je kada se udala za Aliju zadržala svoje djevojačko prezime i bila je i ostala – Karahasanović. A.S.

Most Popular

To Top