TOP SECRET

NOVI RAT: Goga i Tamara izbjegle sud ali Đurićka ne prestaje s uvredama

 

Pjevačica Goga Sekulić i Tamara Đurić trebale su da se nađu u Prvom beogradskom osnovnom sudu, kako bi okončale rat koji je započeo još za vrijeme boravka u rijalitiju “Farma”. Goga je tužila Tamaru zbog uvreda izrečenih na njen račun, a Đurićeva je potom podnijela kontratužbu. Suđenje je bilo zakazano za 10.30 časova, a zatim je pomjereno za pola sata kasnije. Međutim, umjesto Tamare i Goge pojavili su se samo njihovi advokati.

Podsjećamo Goga je tužila Tamaru zbog toga što ju je vrijeđala u medijima.

– Sekulićeva je tužbu podnijela na osnovu izjava u novinama, a njen advokat je kao dokaze priložio vijesti sa portala i novinske članke u kojima Tamara vrijeđa Gogu. On je rekao da će na sljedećem ročištu donijeti i snimak Tamarinog intervjua u kojem se čuje kako vrijeđa njegovu klijentkinju i govori da je Goga ružna i kako nema para da je tuži – kaže dobro obavješten izvor i otkriva detalje kontratužbe.

Kako je tokom boravka u rijalitiju Goga pokušala da se fizički obračuna sa Tamarom, na sljedećem ročištu će i njen advokat priložiti dokaze za tjelesne povrede koje joj je pjevačica nanijela, kao i intervjue u kojima je Goga vrijeđala njegovu klijentkinju – kaže izvor.

Na sudu se u sudu nisu pojavile ni jedna ni druga, Tamara je na svoj način prokomentarisala Sekulićevu.
– Ja sam možda i tada mislila da je “Goga doga” ružna žena, ali promijenila sam mišljenje, kako bi ona rekla, “za 360 stepeni”, a ja bih rekla za 180. Mislim da je njena kompletna fizionomija i anatomija dobila jedan totalno drugi oblik sa izgubljenih 150 grama, što je ekstremno uticalo na promjenu cjelokupne slike o njoj i njenoj pojavi – rekla je Tamara u svom maniru, dok Goga nije željela da daje izjave povodom ovog slučaja.
– Svakako nemam komentar na tu temu, zaista. Uvijek me možete zvati, ali, iskreno, šta reći na to? – rekla je Sekulićeva. O.S.

Most Popular

To Top