SHOWTIME

Nikolina Kovač očajna: Mislim da me Saša vara

Nikolina Kovač Kapor, pjevačica i supruga Saše Kapora, otkriva da joj se zbog manjka samopouzdanja dešava da pomisli da je suprug vara.
Nikolina je sretna što pored sebe ima supruga kojem može da vjeruje. Međutim, kao što to u svakoj bračnoj zajednici biva, dešava se da posumnja u Sašinu vjernost. I evo kako tada reaguje:

Postoji sumnja u to kada izađe u grad… Normalno da postoji, šta sve mi žene iskonstruišemo u glavama, mislim da bi svaki režiser bio prezadovoljan da uđe u ženski mozak u tim momentima kada mi u glavi kreiramo, oduzimamo, dodajemo – kaže nam kroz smijeh Nikolina.

Pjevačica priznaje da se dešava da i sama iskonstruiše sliku na osnovu nekih misli, često bez ikakvog razloga.

Ja stvarno znam da uđem u neki film u svojoj glavi, ima momenata kada se mi žene osjećamo nesigurnije, gubitak samopouzdanja, pa u svojoj glavi izmišljaš svašta –  dodaje pjevačica.

Iako se muškarci u tim momentima obično trude da svoju dragu smire i dokažu joj da nije u pravu, to nije slučaj i sa Sašom. Kako Nikolina priznaje, on uglavnom tada ne reaguje na njene misli.

Nije Saša neko ko smiruje, više se pravi blesav. Pravi se da je mnogo važan i bitan. Tako ti je kod njega. Evo i sada dok mi pričamo, on je u gradu sa društvom. Nema on taj problem – završava Nikolina. A.M.

                                                                                  ČITAJTE MAX MAGAZIN ON LINE

                                             PROČITAJTE NOVI BROJ MAX MAGAZINA  KLIKNITE OVDJE!

Most Popular

To Top