SHOWTIME

Ko je Aysela, rodica ili starija sestra Seke Aleksić

aysela i sekaaysela i seka 2

Nikad dorečena i uvijek kontraverzna Tuzlanka Aysela Malkić ostala je na prvim stepenicima svoje muzičke karijere. Nekad je važila za najljepšu i najexsibilniju bh.pjevačicu pred kojom je bila sjajna karijera. I umjesto da se popne na tron, samo je nestala s muzičke scene i prepustila je Selmi Bajrami.

U estradnoj izolaciji rodila je prekrasnu curicu i pokušala život s sarajevskim žestokim momkom Džibom… Javnost je, nakon nekoliko godina, za nju ponovo čula na jednom od Sekinih Sarajevskih nastupa. Tada je Aysela tvrdila da joj je Seka Aleksić rodica i da će s njom snimiti duet. Najavila je i svoj estradni povratak na velika vrata… Ali sve je opet ostalo na pokušaju.

Aysela-Malkic-jpeg1aysela 33

Ayseli je izgleda ponovo zafalilo slave, pa se ponovo oglasila. Sada joj i nije baš do prezimena Malkić. Kao, dovoljno je samo Aysela, i svi će pasti nadupe od njenog pojavljivanja. Stvarnost je mnogo surovija jer su je gotovo svi već zaboravili. Ali Aysela se dosjetila: Sada je 36-godišnja pjevačica Ajsela iz Tuzle privukla je pažnju time što je sestra folk zvijezde Seke Aleksić. I to starija?! Ko zna, možda sada i upali. U protivnom, ispast će da ima najviše talenta za kuhinju! K. M.

Aysela-Malkic1q

Most Popular

To Top