TOP SECRET

KEMAL MALOVČIĆ: Pomirio sam se s kćerkom poslije 20 godina

 

Izdržavao sam je do njenog punoletstva onako kako je zakon naređivao. Poštovao sam to. Nismo se redovno viđali, ali smo sad u kontaktu, kaže Malovčić

Kemal Malovčić (71) poslije 20 godina pomirio se s kćerkom, pjevačicom i glumicom Editom Malovčić (40), koja je pod imenom Maditom ostvarila zavidnu karijeru u Njemačkoj, a koju je napustio kada je imala samo 18 mjeseci.

Vaš odnos u međuvremenu je zahladnio i izgubili ste svaki kontakt.

– Izdržavao sam je do njenog punoljetstva onako kako je zakon naređivao. Nismo se redovno viđali, ali dolazila je kod mene dok sam živio u Beogradu. Sjećam se da smo šetali gradom kada je imala osam-devet godina. Pazio sam na nju. Sada je velika. Izborila se za sebe, lijepo joj je. Napravila je karijeru i odlično joj ide. Sad smo u kontaktu.

Da li ste u kontaktu s članovima Južnog vetra?

– Jesam. Bio sam kod Mileta, dogovarali smo se da uradimo nešto zajedno.

Mile je u svađi s Sinanom Sakićem. Jeste li pokušali da ih pomirite?

– Lako bih pokušao da pomirim nekog kad bismo sjedeli zajedno, ali teško ih je skupiti sve. Ne znam šta je s tim ljudima. Sve su to pare uradile, svako je pun sebe. Tu su navodno neki honorari u pitanju, priča se od po 17.000 eura. Ja njih sve mnogo volim.

Kako je moguće da ste više od pola života proveli u kafani, a da se niste odali alkoholu i drogi?

– Popijem jednu ili dve rakije. Nikad se nisam odavao alkoholu. Rade Vučković, Novica Urošević, Mitar Mirić i Šaban Šaulić stalno su me zvali u kafane. Tu je bilo pijančenje po tri dana i tri noći. Bio sam s njima, eto tako, samo da ih vozim i pravim im društvo.

U mladosti vas je bio glas najopasnijeg švalera na estradi. Mijenjate li i danas žene?

– Više ne menjam. Ima ih još pored mene. Era Ojdanić je gori od mene. T.V.

Most Popular

To Top