EXCLUSIVE

IZREŠETAN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE: Napadač mu prišao, razmijenio nekoliko riječi sa njim i počeo da puca

 

Neposredno prije pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmijenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave

Andrej Ančević koji je upucan ispred beogradskog “Aviv parka” u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.  Ančević, zvani Aki, bio je lični vozač i obezbjeđenje ovog poznatog para.

Podsjetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

Neposredno prije pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmijenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo. Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti. R.T.

Most Popular

To Top