ASTRO

Horoskop za OKTOBAR 2018

Horoskop za OKTOBAR 2018

Mjesec oktobar kreće sa Marsom na južnom čvoru u Vodoliji u kvadratu sa Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage što znači da će sa jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija.

Akcije i želje mogu biti neskladne sa društvenim standardima, neke stvari se mogu raditi pogrešno ili da se bude na pogrešnom mjestu. Suprotstavljanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje bijesa i ispoljavanje frustracija. Sa druge strane, Sunce u aspektu sa Marsom daje muške atribute, hrabrost, odlučnost iako Vage odugovlače sa odlukama sada će to raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom.

Venera Boginja ljubavi i svakih dobara može nam donijeti neke stare tokove kako u ljubavi tako i u partnerstvima, poznanstvima pa se spremite na novu budućnost i buđenje uspavanih emocija. U jednom periodu Venera će biti u kvadratu sa Marsom iz Vodolije pa nam taj aspekt može donijeti emotivne probleme sa suprotnim spolom ili neko iskorištavanje za neku korist zbog seksualnog uživanja, a mogući su i konflikti poslovnih partnera.

Prosto neobuzdana strast može donijeti prostačko ponašanje prema ženama i donijeti mnoge štete i poniženja. Mlad Mjesec se dešava 9. oktobra u Vagi, Pun Mjesec će biti 25. oktobra u Ovnu.

Poslušajte HOROSKOP za OKTOBAR ovdje.

ZA trecadimenzija.com piše astrolog Željka Knežević

Most Popular

To Top