ASTRO

Horoskop za Novembar 2018

Horoskop za Novembar 2018

Astrolog Željka Knežević- Više o njoj OVDJE

Početak novembra kreće sa kvadratom Marsa i Jupitera što nimalo nije lak aspekt jer nam donosi nemir, nasilne sklonosti, fanatičnost u religiji, frustiranost i još drugih borbi, neslaganja i pobuna. Sve još zavisi od vaše lične natalne karte i polja gdje se dešavaju aspekti.

Od 8. novembra Jupiter, planeta sreće, ulazi nakon 12 godina u svoju kuću, u Strijelca i on može da nam da optimizam vjeru, učenje, putovanje i sve svoje simbolike. Kod pojedinaca, ako je bilo neki problem, sada Jupiter može još da ga uveća i stavi na površinu da bi se riješio. Opširnije šta jupiter donosi vašem znaku poslušajte OVDJE

Sredinom mjeseca Mars prelazi u Ribe gdje će kod mnogih pokrenuti snažne emocije pa mnoge osobe mogu biti pretjerano osjetljive, imati problem sa psihom, mržnjom koja je bila duboka i nesvjesna. Osobe koje imaju umjetničku crtu sada će Mars pokrenuti tako da mnogi mogu najbolje da rade iza scene negdje u samoći.

Vrlo povoljno je za rješavanje psihičkih ili fizičkih problema tj. odlazak kod psihologa je efektan.

Mjesečevi čvorovi se sele iz Lava i Vodolije u Raka, sjeverni i južni u Jarca što će biti narednih 18 mjeseci i to nam može donijeti da mnoge neke osobine treba da preokrenemo kao što su poštovanje, počasti, zaokupljenost reputacijom, neprihvatanje kompromisa, kontrola emocija, tugaljivost, distanca i hladnoća u komunikaciji, krutost stavova itd.

Sve će ovo biti na životnom putu da bi se transformisalo i razriješilo. Mnoge osobe će baš u ovom periodu biti zaokupljene sa domom i porodičnim životom. 

Venera, planeta ljubavi ,imetka i svega lijepog i ugodnog kreće direktno sa 25 stepena Vage pa mnoge osobe mogu revitalizovati svoju vezu, brak ili će se pomiriti sa osobom iz prošlosti.

Evo šta svaki pojedinačni znak može očekivati u novembru 2018. godine

Most Popular

To Top