ZANIMLJIVOSTI

HALID BEŠLIĆ ODMARA U NEUMU: Imamo ovdje sve, a i domaćine najbolje

 

Veći dio ljetnog odmora Bešlić tradicionalno provodi u Neumu u vili „Gabriel“ kod Đemile Gabriel, počasne konzulica BiH u Australiji za regiju Novi Južni Wales, i njenog supruga Chrisa

Nakon brojnih nastupa u cijelom regionu Halid Bešlić konačno je našao i vremena za odmor. Naša muzička legenda nakon koncerta u diskoteci „Aurora“ u Primoštenu odmara u jedinom bh. gradu na moru – Neumu.

Veći dio ljetnog odmora Bešlić tradicionalno provodi u Neumu u vili „Gabriel“ kod Đemile Gabriel, počasne konzulica BiH u Australiji za regiju Novi Južni Wales, i njenog supruga Chrisa. Tako je i ove godine, a Halid će u Neumu boraviti sedam-osam dana.

– Već nekoliko godina sam redovan gost jedinog bh. grada na moru. U Neumu se stvarno lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom i imamo najbolje domaćine. Neum ima lijepe plaže i šetalište… Voda je čista i ništa mi više ne treba. Uvijek sam bio pobornik parole da kupujemo i koristimo domaće, a drago mi je da tako razmišlja većina Bosanaca i Hercegovaca, a što potvrđuju prepune plaže naših ljudi u Neumu – kaže Bešlić. A.M.

Most Popular

To Top