MAGAZIN

Emotion tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?

Budući da je Miki Đuričić ušao u rijaliti “Farma“, a istovremeno je predstavljen i kao voditelj emisije “Moja velika svadba” koja večeras počinje sa prikazivanjem na TV “Prva”, vlasnik kuće “Emotion“, Goran Stamenković navodi da postoji mogućnost da zbog kršenja ugovora Miki bude tužen.

Na pitanje da li je serijal “Svadbe”, kako je Telegraf pisao, snimljen unaprijed, Goran kaže da je to istina, ali da će voditeljka nadalje biti samo Irena Spasić.

– Imamo nasnimljene emisije, a imamo i drugog voditelja. Trenutno je samo dobra reklama jer sad svi znaju da kreće “Moja velika svadba” na TV “Prva”. A šta će biti kasnije, zavisi od naših advokata, jer Miki ima potpisan ugovor gdje su jasne njegove obaveze i prava – kaže Stamenković za Telegraf.

Ipak, zanimalo nas je da li to znači da će Đuričić biti tužen ukoliko ostane sva četiri mjeseca na “Farmi”, a u međuvremenu sve snimljenje epizode “Svadbe” budu predstavljene publici, kao i da li je na imanje ušao “na svoju ruku”, bez dogovora sa kućom “Emotion”.

– Đuričić je rekao da ga je produkcija “Farme” zvala i da on ne želi da uđe, tako da nije ni bilo neke potrebe da se dalje priča o tome. Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će riješiti advokati i naravno da je svaka ozbiljna firma zaštićena za svoje bitne projekte – rekao je Stamenković i tako indirektno potvrdio da Mikiju prijeti tužba ukoliko ostane do kraja na imanju.

 

 

Most Popular

To Top