DNEVNICI NINA RESIĆA: Vučelić slao krimose da me ubiju zbog Vesne

 

Po Beogradu su ga jurili mafijaši, a on je sumnjao da ih je unajmio tadašnji direktor TV Beograd, s kojim je Zmiki bila u vezi, kaže Ninov menadžer Nermin Ademović

Folk pjevač Amir Nino Resić preminuo je prije devet godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa, a priča o njegovom životu ponovo je postala aktuelna nakon otkrića njegovog menadžera Nermina Ademovića – on je rekao da je Nino vodio dnevnike koji kriju mnoge tajne!
– Bogami, o svačemu je tu pisano, od dešavanja na estradi do Ninovih ljubavnih afera i drugih događaja u životu – izjavio je Nermin.

Ademović tvrdi da je veliki dio te svojevrsne Ninove autobiografije posvećen vezi sa Vesnom Zmijanac, u koju je pokojni pjevač bio ludo zaljubljen!
– Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu „Park“. Pjevačica nikad nije željela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u boga! On je svoju tadašnju djevojku ostavio zbog Zmiki. Njegova djevojka je čula da se viđaju u „Parku“, pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala cijelu sobu. Nino je tome u svom dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o svojoj patnji zbog Vesne, koja je u isto vrijeme bila s njim i s tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem – kaže Nermin.
– Ta veza ga je umalo koštala glave! Po Beogradu su ga jurili mafijaši koji su htjeli da mu naude! Kako je napisao u dnevniku, sumnjao je da je žestoke momke angažovao upravo Vučelić, koji nije mogao da podnese to što se Nino viđa s Vesnom. Poslije toga, Rešić se preselio u Sarajevo da bi spasao glavu – priča Ninov menadžer.

Pozvali smo i Vesnu i Milorada Vučelića za komentar. Pjevačica se nije javljala na telefon, dok je Vučela čim smo pomenuli njeno ime samo rekaao:
– Ma, dajte, molim vas – i prekinuo vezu.

Ninu se poslije nekoliko godina u Sarajevu sudbina ponovila! I tamo je počeo da dobija prijetnje od nekih opasnih ljudi!
– Navodno, poslaće „neke ljude“ koji će me strpati u gepek i dovesti njemu „na noge“! Zvao sam ga i pitao zašto mi prijeti, sve je negirao, rekao mi je da ćemo se lično obračunati – napisao je Nino u dnevniku.

Ovo je samo djelić svojevrsnih memoara Nina Rešića, koje je pjevač zapisivao u rokovnicima. Menadžer Nermin Ademović ih je pronašao u Ninovom stanu, poslije njegove smrti. R.T.

TUŽNA SUDBINA
Nino Rešić je bio velika zvijezda prve polovine devedesetih godina. Međutim, nije umio da se nosi sa slavom, pa je vrlo brzo zapao o poroke. Na kraju od silnog bogatstva nije imao ništa. Živio je u velikoj bijedi kao podstanar. Preminuo je u Opštoj bolnici u Bijeljini, dva sata nakon što je primljen. Imao je samo 43 godine.

To Top