TOP SECRET

Dara Bubamara morala na hitnu operaciju jer je dobila sepsu zbog silikona u zadnjici

Početak godine za Daru je bio veoma traumatičan. Pošto je ugradila silikone u zadnjicu, došlo je do komplikacija, te je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi

Pjevačica je početkom godine posjetila jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu, nakon čega je došlo do komplikacija uslijed kojih je dobila sepsu. Dara Bubamara je implantate morala da izvadi.

Početak godine za Daru je bio veoma traumatičan. Pošto je ugradila silikone u zadnjicu, došlo je do komplikacija, te je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi.

“Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. U nadi da će dobiti veliku zadnjicu zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implantate. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno tijelo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Ljekari su joj odmah dali antibiotike i sačekli trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona”, saznaje od izvora koji je upućen u cijelu situaciju.

Operacija je izvršena poslije nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovilo da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dvije nedjelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara vam sigurno neće potvrditi ovu priču jer ne želi da se zna o tome”, ističe izvor.

Da je zaista bila u bolnici, potvrđuju i fotografije iz bolničke sobe koje je Dara objavljivala u ovom periodu.

“Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infzuje”, bilo je sve što je pjevačica rekla. T.V.

Most Popular

To Top