TOP SECRET

BOJI SE: Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega

 

Jedan od naših najpoznatijih pjevača Šaban Šaulić pored uspješne i bogate karijere koju je godinama gradio, ali i pored brojnih skandala i afera, uspio je da očuva i održi porodicu.

Šaban ima troje djece, a u iskrenom razgovoru za Telegraf otkrio je i da mu je jako velika želja da oženi svog sina Mihajla i da končano dobiju još jednu prinovu u familiji, pa da onda to obilježe ogromnim slavljem.

– Mihajlo već ima 32 godine jedva čekam da se i on oženi, da i tu dobijemo prinovu. Da se još više zabavimo i da još više slavimo. Međutim on kaže: “Teško je ćale danas naći pravu”. On je odličan momak, nego znam onu staru parolu, “Probirač nađe otirač”. Bojim se da to ne bude kod njega, ali dobro, pametan je on, neće valjda da se zezne. Pa sad, kako mu Bog da… Ja se u njegov odabir neću miješati, kao što se niko nije mešao ni u moj odabir, neću ni ja u njegov.  On je jedna dobrica, itelektualac sto posto i vrlo je bistar, pametan, druželjubiv, ima društvo i dobru ekipu dobrih momaka i prijatelja, ali nešto to ne ide sa tim zaljubljivanjem… Tu sam kivan na njega. Aman, nisi više ni dijete, 32 godine, ti si već čovjek srednjih godina! – objasnio je Šaban i citirao sebe kako se obraća sinu.

Pjevač kaže da se Mihajlo rijetko pojavljuje na njegovim snimanjima i da uvijek nađe neki izgovor da to izbjegne. Što se tiče pjevačica, izgleda da Šabanov sin i nije pretjerano zainteresovan za njih.

– Nije on bio ni u jednoj šemi što se tiče mojih mlađih koleginica. On čak nije ni dolazio na moja snimanja za “Grand” i “Pink”, posebno za ove emisije gdje je bilo žiriranje. Nikad se nije pojavio niti je imao želju da kaže: “Znaš, tata, tu se uvijek nešto dešava, pa da vidim”. Nikad. Uvijek ima neki izgovor, ode sa nekim svojim društvom, možda nije zainteresovan za pjevačice…  – rekao je on.

Šaban kaže da ako njegova ćerka Ilda poželi da joj on bude autor svih njenih pjesama na novom albumu, vrlo rado će to prihvatiti i sa zadovoljstvom će raditi na tom projektu.

– Odabere ona poneku pjesmu koja je već po malo pala u zaborav. Ona ima uvid u sve moje pjesme, pa kad joj se nešto svidi može da uzme. Ali dobro, pisao sam ja njoj i nove pjesme. Tako da, ona ima već snimljene moje pjesme. Ali, Bože zdravlja, ako izrazi želju da ja budem autor cijelog tog projekta, to je za mene naređenje – sa osmijehom nam je rekao Šaulić. T.V.

Most Popular

To Top