ASTRO

Astro prognoze za decembar 2018

Astro prognoze za decembar 2018

Astrolog Željka Knežević VIŠE O NJOJ ovdje!!!

Užurbanim koracima stigosmo i do posljednjeg mjeseca gdje se svode računi šta smo sve uradili u toku cijele godine, dok će mnoge osobe praviti planove za slijedeću godinu i ostaviti sve što nije bilo dobro u staroj godini.

Na samom početku mjeseca još je Merkur retrogradan do 6. decembra pa se malo strpite i pripazite šta pričate, ne svađajte se, čuvajte svoje stvari.

Mars će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama i kvadratu sa Jupiterom iz Strijelca što nam može donijeti sve vrste pretjerivanja, unutrašnju borbu, neposlušnost, uznemirenost i trošenje.

Mars će biti cijeli mjesec u Ribama što nam daje snažne emocije koje potiču iz nesvjesnog.

Svim osobama koje nose u sebi ljubomoru ili mržnju sada ove emocija mogu biti još dublje utkana, pa se mogu javiti i problemi sa psihom.

Kako su Ribe promjenjivi vodeni znak, smatra se da on ovdje nije toliko jak već je emotivan i pritajeno može ispoljiti svoju mržnju ili neslaganje.

Saturn i Pluton i dalje tranzitiraju kroz Jarca što nama, ljudskoj rasi, najviše zamjera i kažnjava nas što nismo u stanju da oprostimo i svi koji to ne mogu neka ne očekuju da će napredovati iz mržnje.

Mnogi koji rade na sebi i trude se mogu biti moćno nagrađeni. Generalno gledano, mnoge osobe mogu lijepo sumirati staru godinu i u zagrljaju, harmoniji, sreći i ljubavi ući u Novu godinu 2019!!!

Poslušajte i Horoskop za decembar OVDJE

Most Popular

To Top