ASTRO

ASTRO ANALIZA I HOROSKOP ZA JULI 2018. GODINE!!!

ASTRO ANALIZA I HOROSKOP ZA JULI 2018. GODINE!!!

Ovaj mjesec Juli kreće sa konjukcijom Marsa i Mjeseca u Vodoliji što nam daje strasti, jake instinkte, osjećanje i uzbuđenje pa se nadovezuje i opozicija Merkura iz Lava koji pokreće kritike ogovaranja, uznemirenost, gubitke, nestabilnost i to sve će tolerisati retrogradni Jupiter iz Škorpije do 10. jula.

Jupiter kreće napokon direktno 10. Jula i pokreće veliki vodeni trigon sa Suncem iz Raka i Neptunom iz Riba što nam donosi veliku sreću, dobre mogućnosti, lijepa osjećanja, slogu, zaradu, odskočnu dasku u svemu pa čak i u fizičkoj formi.

Merkur će krenuti retrogradno u Lavu od 26. jula do 19. avgusta pa u to vrijeme bi trebali obratiti pažnju na priče i šta pričate, nerve, odnos sa djecom, međuljudske odnose, zabave, intelektualne pretenzije i da se potrudite da budete u ravnoteži.

Od 10. jula Venera prelazi iz Vatrenog Lava u odmjerenu i zemljanu Djevicu pa sve što je bilo prenaglašeno i prepuno strasti sada se racionalizuje. Kako će Venera biti u drugoj polovini Jula, harmonična sa Plutonom u Jarcu onda su naglašeni poslovi koji imaju veze sa zdravljem, liječenjem, farmacijom, medicinom, kozmetikom, zdravom ishranom, pa ako je neharmonična u vašem horoskopu vi možete doživjeti razočarenje od saradnika i osoba na položaju.

Ovaj aspekt hoće da dâ i veliki apetit pa obratite pažnju čak i na lijekove i liječenje. Svakako je ovaj mjesec mnogo bolji od prethodnog i mnoge stvari kreću svojim tokom mada može biti i nekih zastoja jer ima retrogradnih planeta, a i to ima svoju svrhu što je u trenutnom zastoju.

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati kroz mjesec JULI? poslušajte OVDJE

Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013 / foto pixabay

Most Popular

To Top