ZANIMLJIVOSTI

Još da Dara objasni Dušku Buniću šta je radila u Ćazimovom krilu

 

Dara Bubamara je baš uživala tokom boravka u Poreču kod Ćazima Osmanija, pa se na kraju umorila i uvalila mu se u krilo! Došli smo  u posjed fotografije na kojoj se vidi kako srpska pjevačica odmara svoju guzu na desnoj nozi albanskog biznismena. Pored Dare je još jedan muškarac, ali on nije imao to zadovoljstvo da osjeti njenu pozadinu! Ovim povodom pozvali smo Osmanija. Odmah smo ga pitali da li se družio s Bubamarom dok je bila u njegovom hotelu.
– Znam da je bila tu, ali nismo se vidjeli jer sam preokupiran poslovnim obavezama. Ona je radila, snimala je spot, i to je jedino važno. Dara je dobra pjevačica, poštena žena, majka i veliki profesionalac, zato je uvijek dobrodošla kod nas u klubu – rekao je Osmani. Međutim, zbunio se kad smo mu rekli da posjedujemo njihovu zajedničku fotografiju, što znači da su se ipak malo družili.
– Pa, dobro, ovekovječili smo trenutak uspješne ljetnje saradnje. Šta ima veze što mi je sjela u krilo? Mi smo prijatelji, a ona često pjeva u Poreču. Zato ne treba dizati prašinu tamo gdje je nema – poručio je Ćazim.

Šta pjevačica ima da kaže na ovu temu, nismosaznali jer nije bila dostupna. Dara je početkom godine izjavila da je u odličnim odnosima sa Osmanijem!
On dolazi na moje nastupe, uvijek je galantan. Od njega dobijem cvijeće ili neke poklone – pohvalila se Bubamara.

Još samo da dečku Dušku Buniću objasni šta je radila u Ćazimovom krilu! R.T.

Most Popular

To Top