TOP SECRET

BAKA DARKA LAZIĆA RAZOTKRILA ANINE SPLETKE: Mog Darka je ostavila Ana, priznala je da ima drugog

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok.

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok. Četvorogodišnji brak sa koleginicom Anom Sević, navodno je sporazumno razveden još prije dva mjeseca, a kako su prenijeli domaći tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju niti pojavljuju u javnosti. U Brestaču, gdje i dalje žive Darkovi roditelji i baka Milka, pokušali smo saznati koliko ima istine u onome o čemu bruji cijela Srbija.

– Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugoga. Ona sada priča da su se razveli prije dva meseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smjestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam reči da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga –kaže Darkova baka Milka. Z.K.

 

Most Popular

To Top